mandag 28. september 2009

Ombord MS Midnatsol



Så ble det atter en tur ombord.
Denne gangen har vi hatt det travelt, som alltid.
Men, jeg har da fått tid til litt strikking!!
Det er julegaver som er på pinnene.
Kjøpte garn hjemme,Falk mosegrønnt og lysegrå-trodde jeg.... helt til jeg begynte å strikke og fant ut at de var lyseblått.... Jaja. Det ble da ikke så værst allikevel!
På hurtigbåtkaia i Vannvikan kom jeg på at de siste nøstene lå igjen hjemme....
I Ålesund kom min gode venninne Ingrid på. Hun reiste med til Stamsund(egentlig Svolvær, men pga vind og sjø ble anløpet sløyfet)



og i Trondheim fikk hun tak i nytt garn, i brunt og lys beige! Fint! Så nå strikker jeg for fullt med det nye garnet!!


Kjempekoselig at du ble med meg ombord, Ingrid!!

søndag 20. september 2009

Søndag.....


Da er det søndag, og i morgen skal jeg tilbake på jobb. Egentlig veldig greitt at hverdagen begynner igjen og at livet blir litt mer normalt.
Jeg er ferdig med vottene three roses mittens, og er sånn passe fornøyd med resultatet.

Skal i hvertfall ikke bruke sisu til votter for voksne. Nå skal jeg finne frem nytt garn og ett mønster for å ha til fritidsyssel mens jeg er ombord.

Frank laga en fin bålplass i går! Vi hadde gjester i går kveld og fikk prøvd ildstedet. Funka bra!

Da gjenstår bare å ønske alle en fin uke!!

torsdag 17. september 2009

Three Roses Mittens

I dag har jeg vært hjemme, og for det meste sløva. Det har tatt på fysisk og ikke minst psykisk å være i Namdalen etter mors bortgang.
I kveld har jeg hiva meg over strikkinga igjen, og blitt nesten ferdig med en vott av mønstret three roses mittens. Jeg strikker med garnet Sisu, pinne nr 3. Hadde nok blitt penere med ett pinnenr mindre, men resultatet er ok. Har enda tommelen igjen, men venter til andre votten er ferdig med å strikke den.
Fikk beskjed i kveld/ettermiddag at vi har en kjøper på leiligheten til mor!
Det gleder meg stort! Det er en fin leilighet i et godt nabolag, og synd hvis den blir stående tom for lenge(dyrt og....)

Ha en fin kveld!!

søndag 13. september 2009

Høst

Høsten er her for fullt, og regnværet har herjet i det siste. Min mor døde 31. august, 88 år gammel. I tråd med sorgen kom regnet.... Min søster Møyfrid kom til Namdalen noen dager før mor gikk bort, og godt var det! Vi fikk mange og fine besøk på sykehuset. Før begravelsen i Ranem Kirke hadde vi en "ferie" på Skogen. Vi var heldig med litt fint vær, og benytta sjansen til å gå litt i frisk luft!
Meg oppå brønnen vår.

Begravelsen var den 8. september, og vi hadde en fin stund i kirken. Ingrid, vår søster og hennes kollegaer hadde laget flotte kranser og dekorasjoner. Vi søstrene var ute på søndag og plukket lyng, bar og mose.
I helga har jeg vært hjemme hos Frank og ladet batteriene. Han har holdt på i fjøset mens jeg stort sett ikke har gjort noe..... Strikket litt, og rekt opp det meste igjen......
Frank har laget mye lagerplass i fjøset!!

I dag skal jeg tilbake til Namdalen. Vi søstrene skal gjøre unna den siste ryddinga og vaske ned leiligheten til mor....