fredag 30. april 2010

Strikkeprosjekt i dass :-(

Jeg begynte å strikke med det nye garnet forrige helg og satset friskt på et "feather and fan" sjal. Etter å ha strikket opp nesten hele hespen viser det seg at det blir for lite garn..... Jeg har ikke mer heller..... Så, nå er det bare å rekke opp og begynne på noe annet. Sokker denne gangen kanskje. Det er jo egentlig laget til det formålet. Fargen er frisk og fin, så det blir vel sprekt på foten :-)

onsdag 21. april 2010

Vår!

Nå er våren her! Vi har full rulle i gården! Nå har arbeidet etter låvebru-raset begynt. I tillegg skal plenene rettes opp og berg skrapes rene. Gårdsplassen skal også  gjøres opp fra grunnen. Vi har hatt et gjørmehull foran trappa til huset etter taleløysinga og snøen smeltet.
Fjøset og den fine gårdsplassen vår...
Her var det plen...
Det blir bra når alt er ferdig og gress har begynt å spire :)
I går fikk jeg pakke!! 
Jeg har bestilt fra The Fiber Fix 3 hesper wool candy fondant merino superwash i fargen brulée og en hespe fresh herb. Juhu! Jeg må finne en fin oppskrift for garnet.
Er ikke ferdig med mariusgenseren enda da. Jeg strikket så mye feil mens jeg ventet på fly hjem fra påsketuren i Canada at jeg fikk litt nok for ei stund. Den må hvile litt før jeg tar den fram igjen.

Ha en strålende vår!!

søndag 11. april 2010

Olympic wristwarmers

Siden påskeferien har jeg bare strikket på et par pulsvarmere, olympic wristwarmers(ravelry-link).
Jeg hadde litt fancy karisma i garnboksen min, og har brukt opp det. Pinner nr 3,5.

Påskeferien i Canada var topp!! Jeg storkoste meg sammen med samboeren min!
 Likte bensinprisene der borte! 1 dollar = ca 5,5 kr
I Kina-kvartalet i Montréal.
L'Astral, snurrerundtrestaurant i Quebec
 
 
I Aquarium du Québec. Stakkars isbjørn!
 Parc de la Chute Montmorency. Vi tok gondolbanen opp til platået for fossen.
 Fin foss!
 Bratte trapper ned igjen!!
Været var kjemefint da jeg landa på Værnes 2. påskedag, etter en kjempeflott påsketur!

I går henta jeg samboeren min på flyplassen. Så vi får se om det blir mer Canada.......

lørdag 3. april 2010

Nydelig dag i Quebec

Fra å ha et surt og kaldt vær i Quebec-regionen har det i dag vært kjempevarmt! Vi frosne nordmenn koker over ;-)

I går "måtte" jeg-i følge min samboer- på den lokale strikkebutikken, La Dauphine. Dama der hadde masse garn! Men, jeg ble fort ferdig, for det var tydelig på luften der inne at her ble det røyka på bakrommet.... Ikke at jeg har noe imot at folk røyker, men den lukta der inne..... Usj....
Jeg kjøpte meg et nøste tyrkisk sokkegarn, en liten rundpinne til strikkinga av mariusgenseren og en liten pose med maskemarkører! Nå kan jeg slutte med løkker av farget garn ;-)

Gi vekk-gleder!

Ei dame med bloggen HUNNIPUNNI har gi vekk-gleder i innlegget sitt. Verdt et besøk!
Denne dama har laget masse fint, og har mange bilder av nydelig garn! Her kan man få inspirasjon!

torsdag 1. april 2010

Påskeferie og litt oppdatering på mariusgenseren :)

Skjærtorsdag og snart en uke siden jeg reiste hjemmefra! Tiden går så fort særlig når man har godt lag! Det var utrolig godt å se min kjære igjen.
Han hadde kjøpt blomster til meg! Såååå koselig!
Vi reiste til Montréal på mandag, og kom "hjem" til Lévis i går. Arti å ha sett den byen også! På bildet er vi på utkikkspunktet på fjellet og ser utover byen. Det var svinkaldt denne dagen! Skikkelig sur vind. Men fint å være sammen!
 Jeg har fått strikket litt på genseren min mens jeg har vært her, men det meste ble gjort på flyet over hit. Flyvertene såg veldig rart på meg da jeg dro opp strikkinga! De trodde ikke jeg hadde kommet gjennom sikkerhetskontrollen i London med pinnene!! Men det var ikke noe problem :) Jeg er ferdig med en arm, har begynt på nr 2 og bolen er ferdig opp til mønsterstrikk :) Gleder meg til jeg kan begynne på det, men først må armene være ferdige.

Ønsker alle en riktig GOD PÅSKE!!