mandag 24. august 2009

Namsostur og fjelltur!

Turen til Namsos gikk bra. Jeg fikk besøkt min mor på sykehuset, og overnatta hos min nevø Ståle og hans familie. Mens jeg var der, ble det en tur på butikker og erhvervelsen ble ett par røde støvletter og en pose garn! Kristine var med på å velge farger, så kanskje hun er heldig og får et par votter av fangsten:)

I helga var min kjære og jeg på hyttetur til Simadalshytta i Verran. En flott tur! Og vi var heldige med været. Og selvfølgelig var strikkepinnene med. Jeg var ikke fornøyd med mønstret jeg hadde med, så resultatet ble en selvkomponert vott som jeg har valgt å kalle Simadalsvotten!

Jeg er fornøyd med resultatet!
For å komme oss til hytta, måtte vi først gå 1 km før vi kom til vannet. Der venta en liten båt på oss, og Frank var roer og jeg matros! Etter en kilometer var vi fram. Da var det blitt mørkt, og en fin båttur over.... Men kveldsmaten var kjærkommen i varm og lys hytte :)

Det var deilig å sitte i sola på platten foran hytta og strikke! Ikke like varmt hele tiden, men da var dunvesten go å ha!!

Vil du se flere bilder fra turen vår, kan du besøke hjemmesiden til Frank! www.frankskogen.com

torsdag 20. august 2009

Endelig hjemme!!


Endelig kom jeg meg hjem i går. Det var utrolig godt! Denne runden ombord på Hurtigruta har vært mildt sagt arbeidsom!! Masse distansepassasjerer som lagde mye arbeid for oss på lugarene... Menmen, det er jo for å jobbe vi er der!
Vi fikk tid til litt ekstra denne turen også! I Geiranger var det atter en fin dag! Vi koste oss med kaffe og noen is på dekk 10, "vårt" dekk.
I Brønnøysund, dagen før jeg går av båten, ble det tid til en softis på kaia! Vi gikk til en liten park litt bort, og koste oss i sola! På bildet ser du litt av utsikten vår :)
De siste dagene ombord ble tyngre enn de andre. Min gamle mor ble innlagt på sykehuset etter å ha hatt et lite infarkt. Så i dag kjører jeg til Namsos for å besøke henne på sykehuset. Gleder meg!! Det er ei god stund siden sist jeg besøkte henne, så det skal bli godt å treffe mamma igjen!
Og i tillegg får jeg hilst på noen flere i familien(",)
Frank må desverre bli hjemme alene og passe på hus og blomster mens jeg er borte en dag og ei natt..... Min flinke mann!! Mens jeg var på sjøen har han fått rydda masse i fjøset og i kjelleren på huset. Det er blitt så fint!
Men nå har jeg noen mil i bilen foran meg....

God helg!!

torsdag 6. august 2009

Vesterålen

Trollfjorden var fantasisk!!
Raftsundet viste seg fra sin beste side!


I dag har vi vært i Vesterålen, på tur sørover mot Lofoten og Bodø.
Vi har hatt et flott vær i dag og, med litt lavere temperatur og litt skodde.

I morgen skal vi til Helgelandskysten! Håper morgendagen blir like fantastisk!!

tirsdag 4. august 2009


Da er det gått over ei uke siden jeg kom ombord på Midnatsol for nok en jobbe-periode. Tiden har gått så fort! I dag snudde vi i Kirkenes!!!
Det som er "verst" er at jeg ikke har fått strikket så mye....
men det får jeg ta igjen når jeg kommer hjem! Vi har hatt et strålende vær på turen, og Geirangerfjorden var vakker! Som alltid (hvis vi har tid) ble det en pause ute på dekk 10 innerst i fjorden. Deilig!!! Der lå det også en stor cruisebåt til anker.







Nå håper jeg bare at det gode været fortsetter resten av tiden ombord, og helst ei stund i neste fritur!!!!